Select Page

Dobrodošli v Beijing

Dobrodošli v BeijingScore 92%Score 92%
Nisem ravno ljubiteljica kitajskih restavracij, saj me glede njihove hrane vedno kaj zmoti. Ne maram recimo arašidov, ki se tako zelo pogosto pojavljajo v njihovih omakah. Ne maram tudi ocvrte hrane, tam pa se mi zdi vse premastno in »preocvrto«.

Kakorkoli, do zdaj sem obiskala le kakšne štiri kitajske restavracije, zato nisem ravno ekspert in poznavalec kulinarike na njihov način. Restavracija Beijing v Brezovici pri Ljubljani pa se mi je od vseh do zdaj obiskanih zdela najbolj okusna, čista in urejena.

Mandarinino vino – okusen in topel aperitiv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Malo pavze od tipične kislo-pekoče juhe: zelenjavna juha in juha s piščancem in jajčnim cvetom

Kitajski žlikrofi polnjeni z mletim mesom – za predjed je bila zadeva preveč nasitna

Kitajska restavracija Beijing

Glavna jed: Rezanci s karijem in tremi dodatki ter govedina v pikantni omaki in riž

Glavna jed

Sladica: ocvrt sladoled, ki sva si ga delila

Sladica

Naj omenim še to, da so porcije kar velike, tako, da če niste preveč lačni, si izbrano jed raje razdelite. Všeč nama je bila postrežba, saj so dekleta zelo prijazna in ustrežljiva. Brez zavijanja z očmi so mi zavili hrano za domov, saj nisva zmogla pojesti vsega, za konec pa so nama postregle še s tradicionalnim toplim slivovim vinom. Za celoten obrok sva plačala 28 eur in se domov odpravila več kot sita.

Review

92%

Summary Restavracija Beijing se mi je od vseh do zdaj obiskanih kitajskih restavracij zdela najbolj okusna, čista in urejena.

Prijaznost
100%
Ambient
90%
Okusnost hrane
85%
Izbira
95%

About The Author

katja

Ljubiteljica knjig, starega rocka in novih doživetij. Zna skuhati odlične špagete, kombinirati oblačila in včasih se ji posreči tudi kakšna dobra šala. Je večna optimistka, ki na življenje gleda s sončne strani.

Zadnji tviti